Organic Shop

Celkovo 6 položiek 9 z 9

na stránku
Strana:
  1. 1
  2. 2
Nastaviť zostupne

Čokoládové guličky s ďatľami a superfood


Všetky ingrediencie rozmixujeme v robotovi na jemnú hmotu a potom z nej uváľam guličky. Guličky môžeme obaliť v kokose, sezamovom semienku alebo pomarančovej kôre.

Pokračovať v čítaní
0 Comments | Kategória: Dezerty Autor: Martin Obert

Čokoládová poleva

17.12.2012 16:07

Čokoládová poleva


Čokoládovú polevu nalejeme ako tretiu vrstvu do tortovej formy (popr. na placku). Tortu je možné ozdobiť aj hrozienkami, či namočenú Kustovnica čínska.

Pokračovať v čítaní
0 Comments | Kategória: Dezerty Autor: Martin Obert

Mrkvová vianočná torta

17.12.2012 16:01

Mrkvová vianočná torta

Na krustu

  • 2 hrnčeky vlašských orechov (vopred namočené najmenej na 8h)
  • 1 hrsť sušených datlí
  • 1 vanilkový struk - z neho strácajú vanilkové boby
  • štipka Bio Himalájskej soli

Všetky ingrediencie rozmixujeme v robotovi, ak je hmota moc vlhká, vytlačíme mlieko z pomletých orechov. Vzniknutú hmotu podobnú cestu vytvarujeme do placky či vmačkáme do dna tortovej nádoby.

Náplň


Všetky ingrediencie rozmixujeme a až na konci do mixéra pridáme bio kokosový olej a prípadne dochutíme. Vzniknutú náplň potom pridáme do tortovej nádoby na už pripravenú krustu (popr. nalejeme na vytvarovanú krustovou placku).

Pokračovať v čítaní
0 Comments | Kategória: Dezerty Autor: Martin Obert

Vanilkový krém

17.12.2012 15:53

Vanilkový krém


Všetko rozmixuje okrem kakaových bôbov do úplne hladké krémovitej hmoty, ochutnáme a podľa potreby pridáme Bio Lucumu prášku, Bio kokosový palmový cukor, vanilku či soľ. Potom pridajte kakaové bôby a mixujte 5-10 sekúnd.

Pokračovať v čítaní

Štítky:

0 Comments | Kategória: Dezerty Autor: Martin Obert

Celkovo 6 položiek 9 z 9

na stránku
Strana:
  1. 1
  2. 2
Nastaviť zostupne