Organic Shop

Karamelová BIO&RAW čokoláda 90%, 6x66g

  • Weight: 66 g
  • Balenie: 6 ks

Availability: Na sklade

39,90 €


Krátky popis

Truffle s 90% kakaovou polevou a hodvábne jemnou náplňou.

Karamelová BIO&RAW čokoláda 90%, 6x66g

Double click on above image to view full picture

Zmenšiť
Zväčšiť

Viac pohľadov

  • Karamelová BIO&RAW čokoláda 90%, 6x66g
  • Karamelová BIO&RAW čokoláda 90%, 6x66g
  • Karamelová BIO&RAW čokoláda 90%, 6x66g

Zloženie

BIO&RAW kakao, lucuma, datle, agáve nektár, himalájska soľ, vanilka

Popis produktu

Truffle s 90% kakaovou polevou a hodvábne jemnou náplňou, redefinujú zážitok z karamelu a dávajú superpotraviny na úplne novú úroveň.

Chutná kombinácia datlí a Lucumy s nízkym glykemickým indexom robia túto čokoládu nielen chutnou, ale zároveň aj  prospešnou pre zdravie.

Lucuma je exotické subtropické ovocie rastúce v pobrežných údoliach Peru a Ekvádora. Má nádherne výraznú chuť, pre ktorú sa tradične používa pre docutenie zmrzlín a dezertov. Pre svoj vysoký obsah betakaroténu, železa, ako aj ďalších vitamínov a minerálnych látok bola Lucuma už odjakživa uctievané a pestovaná v celej Južnej Amerike.

 

Ďalšie ingrediencie karamelovej čokolády:

 

  • Himalájska ružová soľ

Jedinečná forma soli ručne zbieranej v Himalájach z pod zemského povrchu. Tieto ložiská soli vznikli z pôvodných morí s pred miliónov rokov, soľ sa zbiera v čistej kryštalickej podobe. Himalájska soľ sa líši od rafinovanej soli a je nevyhnutnou pre zdravú funkciu organizmu.

  

  • Organický surový (RAW) agáve nektár

Chutné  a zdravé sladidlo s nízkym glykemickým indexom. Vzhľadom k nízkemu glykemickému indexu je odporúčaný diabetikom. 

 

  • Organické surové (RAW) datle

Datle pochádzajúce zo stredného východu sú unikátne pretože majú nízky glykemický index, čo je najlepšia voľba pre diabetikov. Majú vysoký obsah sacharidov, draslíka, vitamínu B6, kyseliny pantoténovej, niacínu, medi, horčíka a železa.

 

  • Organické surové (RAW) kakao

 Kakao je jedným z najznámejších látok na Zemi bohatých na antioxidanty. Je bohatým zdrojom železa a horčíka, potrebných pre zdravú funkciu srdca. Čokoláda obsahuje ďalšie chemické látky, ktorých povesť spája s láskou. Patrí medzi ne fenyletylamín, tryptofán, anandamid, ktoré sú chemické látky prirodzene vyskytujúce sa v mozgu a sú spájané s pocitom pohody.

Keď sa kakaové bôby pražia, všetky minerály a antioxidačné flavonoidy sú poškodené a telo ich nemôže absorbovať v ich plnom potenciály.  Mnoho ľudí verí, že čokoláda má vysoký obsah kofeínu. Naopak kakao obsahuje len zlomok (0,2%) kofeínu, skladá sa hlavne z teobromínu, ktorý ma podobný stimulačný účinok ako kofeín avšak bez škodlivých vedľajších účinkov.

  

  • Organická surová (RAW) vanilka

Aromatické vanilkové struky sú drvené v celku a sušené na slnku pre zvýraznenie chuti potravín, s ktorými sú zmiešané.

 

Nutričné hodnoty v jednej porcií (22g):

Nutričné hodnoty jednej dávky 

 

 *ODD

Energia

110Cal 

 

Tuky celkom

7g 

11%

z toho nasýtené

4,5g

 23%

transmastné tuky

0g

 0%

Cholesterol

0mg

 0%

Sodík

160mg

7%

Uhľohydráty celkom

11g

4%

Vláknina

2g

8%

Cukry

5g

 

Bielkoviny

1g

 

Vitamín A

 

6%

Vitamín C

 

6%

Vápnik 

 

6%

Železo

 

6%

*ODD - odporučená denná dávka (založená na stravovaní s denným príjmom 2000cal

Ďalšie informácie

Certifikáty CCOF Celiac sprue association green america Kosher earth member organic Non GMO project USDA Organic vegan verifed Vegan certified
Výrobca RighteouslyRAW

Štítky produktu

Pre oddelenie štítkov použite čiarky. Viacslovné frázy ohraničte apostrofmi (').